ALTEGO Group

Konzorcijum Altego je udruženje specijalizovanih kompanija različitih delatnosti, koje obuhvataju savetovanje, upravljanje i izvođenje radova, kao i nadzor i projektovanje enterijera.

Šta mi radimo

Kada se govori o projektu enterijera, podrazumeva se sveobuhvatna koordinacija svih faza projektovanja.

U glavni projekat enterijera, pored nezaobilaznog dizajna nameštaja, detalja i virtuelne  3D prezentacije, svakako ulazi i preciziranje ostalih, ne manje važnih detalja. Pozicioniranje rasvete i drugih elektro-priključaka, svih vodovodnih instalacija, određivanje pravaca plafonskih instalacija (klime, rasvete, raznih senzora) i postavljanje u jedan, sveobuhvatni, sinhroni plan. Za razliku od "grubih" glavnih građevinskih projekata, koji se koriste kao osnov za postavku svih građevinskih elemenata, enterijerskim projektom se postiže skladnost i proporcija, tako da u završnoj fazi opremanja prostora on ima ključnu ulogu i u najvećoj meri odlučuje o uspešnosti određene investicije.

Idejno Rešenje sa 3D Projektovanjem

90%

Fotometrijski Proračun Osvetljenja

68%

Uređenje Enterijera

95%

Projektovanje i Integracija Sistema “Pametnih kuća”

57%

Izvođenje Elektro Radova Slabe i Jake Struje

33%
  • Nadzor i upravljanje svim podsistemima u objektu putem korisničkog interfejsa (SCADA)
  • Aktivno praćenje, otkrivanje i dojava o neispravnosti elemenata u svim podsistemima objekata
  • Arhiviranje svih bitnih parametara sistema, grafički i tabelarni prikaz sa kreiranjem izveštaja.

Iz dosadašnjeg iskustva, najveći broj korisnika bira upravo najjednostavniji oblik energetskog menadžmenta, najčešće na osnovu nedovoljne edukacije, ili loše procenjene finansijske strukture gradnje samog objekta. Našim klijentima nudimo da na pravi način razumeju sopstvenu dobit od ulaganja u dodatne opcije objekata, koje će im značajno pomoći u smanjenju troškova poslovanja i potpunom iskorišćenju energetskih resursa. To će omogućitii lakše funkcionisanje poslovnog sistema bilo koje vrste.

Želite više informacija?

Treba vam savetovanje pri odabiru rasvete, konsultacija za upravljanje i izvođenje radova ili samo nadzor i projektovanje enterijera?