ALTEGO GROUP

Konzorcijum Altego je udruženje specijalizovanih kompanija različitih delatnosti, koje obuhvataju savetovanje, upravljanje i izvođenje radova, kao i nadzor i projektovanje enterijera.

 • KO SMO MI?

  Enterijer centar ALTEGO je prisutаn nа tržištu osvetljenja i uređenja enterijera od 2003. godine.

  Tokom ovog periodа, а nа osnovu stečenog iskustvа, profilisali smo se kao fleksibilna kompanija uvek spremna da ponudi prave proizvode u pravo vreme.

 • KO SMO MI?

  Iskusnim kadrovima, poznavanjem tržišta i dobrim kontaktima sa inostranim i domaćim dobavljačima uvek smo spremni da odgovorimo na sve Vaše zahteve, a zajedno sa našim partnerima nudimo mnoštvo usluga koje vode ka krajnjem zadovoljstvu klijenta.

Kada se govori o projektu enterijera, podrazumeva se sveobuhvatna koordinacija svih faza projektovanja.

U glavni projekat enterijera, pored nezaobilaznog dizajna nameštaja, detalja i virtuelne  3D prezentacije, svakako ulazi i preciziranje ostalih, ne manje važnih detalja. Pozicioniranje rasvete i drugih elektro-priključaka, svih vodovodnih instalacija, određivanje pravaca plafonskih instalacija (klime, rasvete, raznih senzora) i postavljanje u jedan, sveobuhvatni, sinhroni plan. Za razliku od "grubih" glavnih građevinskih projekata, koji se koriste kao osnov za postavku svih građevinskih elemenata, enterijerskim projektom se postiže skladnost i proporcija, tako da u završnoj fazi opremanja prostora on ima ključnu ulogu i u najvećoj meri odlučuje o uspešnosti određene investicije.

Idejno Rešenje sa 3D Projektovanjem
%
Fotometrijski Proračun Osvetljenja
%
Uređenje Enterijera
%
Projektovanje i Integracija Sistema “Pametnih kuća”
%
Izvođenje Elektro Radova Slabe i Jake Struje
%

Naše udruženje je usko specijalizovano u oblasti projektovanja energetski efikasnih (EE) objekata sa licenciranim projektantima i izvođenjem kompletnih elektro-instalacija jake i slabe struje. Naša ponuda obuhvata projektovanje i izradu softvera za upravljanje energetski efikasnim objektima (BMS) i integrisanih hotelskih sistema, to jest, pametnih zgrada, sa fokusom na lakšu i potpunu kontrolu okruženja i uštedu energije.

Naš koncept

 • Nadzor i upravljanje svim podsistemima u objektu putem korisničkog interfejsa (SCADA)
 • Aktivno praćenje, otkrivanje i dojava o neispravnosti elemenata u svim podsistemima objekata
 • Arhiviranje svih bitnih parametara sistema, grafički i tabelarni prikaz sa kreiranjem izveštaja.

Iz dosadašnjeg iskustva, najveći broj korisnika bira upravo najjednostavniji oblik energetskog menadžmenta, najčešće na osnovu nedovoljne edukacije, ili loše procenjene finansijske strukture gradnje samog objekta. Našim klijentima nudimo da na pravi način razumeju sopstvenu dobit od ulaganja u dodatne opcije objekata, koje će im značajno pomoći u smanjenju troškova poslovanja i potpunom iskorišćenju energetskih resursa. To će omogućitii lakše funkcionisanje poslovnog sistema bilo koje vrste.