altego enterijer centar

Konzorcijum Altego group uz ostalo, nudi i kompletno opremanje enterijera nameštajem i tehnikom, što podrazumeva opremanje ekskluzivnih kancelarija i poslovnih prostora, hotela, privatnih stambenih objekata, restorana i barova, a u svemu prema individualnim potrebama i željama klijenata.

Prilikom opremanja enterijera, bilo da se radi o opremanju stana ili hotela, posebnu pažnju obraćamo na afinitete i ukus klijenata, kao i na sam dizajn i odabir materijala za nameštaj, kako bi se dobio unificiran i, pre svega, prijatan ambijent.

Nabavci i isporuci nameštaja pristupamo sa posebnom pažnjom, vodeći računa o svakom pojedinačnom komadu, a u cilju ispunjavanja funkcionalnih, tehničkih i estetskih zahteva klijenata.

Želja nam je da zajedno sa vama pomerimo granice unutrašnjeg i spoljašnjeg uređenja u pravcu jednostavnosti, rafiniranosti i inovativnosti.

Poslovna politika naše kompanije zasniva se na uvozu odabranih artikala, rasvetnih tela specijalizovane namene, izvora svetlosti, predspojnih uređaja i deficitarnih proizvoda u cilju zadovoljenja kupca pod najpovoljnijim uslovima i na jednom mestu.

Nordlux, Faro Barcelona, Mantra Iluminación, Azzardo, Shilo, PXF Lighting i drugo.

Budite u toku sa projektima i našim radom. Na našem sajtu konstanto dopunjujemo bazu sa izvedenim projektima gde možete videti primere 3D vizuelizacije, kompletne izvedene projekte kao i primere fotometrijskih proračuna.